Saturday, February 19, 2011

siapa ya selalu baca blog saya dari russia, arab saudi, jepun, india,


hai!


teringin mahu kenal :)




.

12 comments:

otai said...

saya dari sepang-yol..hahahahah

hamshira said...

nak kena baling dengan laptop ni.



oh, maaf!

two beginnings said...

watashi osaka karakimashita
saya kawan son goku

Amna said...

Amna dari selangor~

Wan Nur Aishah Wan Ali said...

Aishah, from Nizhny Novgorod, Russia. =)

Anonymous said...

i'm from earth..
hellooo
hehehe

hamshira said...

fahmi,
selama berkecimppung dalam dunia komik doraemon, dragon ball 9ada tujuh bijik semuanya!) dan penyiasat remaja, sampai la ni satu ayat bahasa jepun pun saya tak pandai

:)




hai amna yang manis!
:)
selangor di mana dik?




wan nur aisyah!
awak la ayng saya carik!
:)
:)
senyum lagi.
seronoknya jumpa blog kamu. tapi nak komen di sana segan pulak.
puas saya cuba teka siapa agaknya dari tanha sana.
kirimkan rindu buat tanah stalin ya!
seronoknya selalu berjodoh dengan bakal doktor :)




anonymous,
comel ni...nak kena pukul?!
:)
asal dari syurga, mahu kembali ke sana,
datang dari ayahnda dan bunda, melalu cinta~keranaNya

hik




-aishah nur hakim oh di seremban tercinta-

Fida Faizal said...

fida dari PD je... teringin tak mahu kenal kak ? :)

nizamsani said...

saya dari tanjong malim.

hamshira said...

fida,
kecomelan apakah?
:)



encik nizamsani,
saya teringin ke sana
:)


.

Wan Nur Aishah Wan Ali said...

=)

Insha Allah, masih belum jejak Stalin.
Satu hari nanti, biiznillah.

Doakan saya terus mampu melangkah, dan gigih mendaki.

Perjalanan yang masih jauh..

Maher said...

saya maher dari volgograd, russia.

jumpa blog ni dari blog adibah najihah/ alya/ aleya adam...kalau kenal dia tolong sampaikan salam (walaupun dia mungkin tak kenal sy dah)

oh dan ada lagi tak blog seperti anda yang anda kira sama 'nada' penulisannya? sebab tengah ketagihan juga sekarang ni. haha. kalau ada harap kongsikan.

perempuan

bismillah

It’s a habit of yours to walk slowly.
You hold a grudge for years.
With such heaviness, how can you be modest?
With such attachments, do you expect to arrive anywhere?

Be wide as the air to learn a secret.
Right now you’re equal portions clay
and water, thick mud.

Abraham learned how the sun and moon and the stars all set.
He said, No longer will I try to assign partners for God.

You are so weak. Give up to Grace.
The ocean takes care of each wave
till it gets to the shore.
You need more help than you know.
You’re trying to live your life in open scaffolding.
Say Bismillah, In the Name of God,
as the priest does with a knife when he offers an animal.

Bismillah your old self
to find your real name.


Maulana Jalaludin Rumi

FOR HEAVEN'S SAKE, MY HEART!

By Gibran

For heaven's sake, my heart, keep secret your love,
and hide the secret from those you see
and you will have better fortune.

He who reveals secrets is considered fool;
silence and secrecy are much better for him
who falls in love.

For heaven's sake, my heart, if someone asks,
"What has happened?" do not answer.
If you are asked, 'Who is she?"
Say she is in love with another.
And pretend that it is of no consequence.

For heaven's sake, my love, conceal your passion;
your sickness is also your medicine because love
to the soul is as wine in a glass- what you
see is liquid, what is hidden is its spirit.

For heaven's sake, my heart, conceal your troubles;
then, should the seas roar and the skies fall,
you will be safe.



.

bukan semua soalan ada jawapan kan?

awak tak follow bukan sebab awak tak sayang, kan?

FEEDJIT Live Traffic Feed